Середа, 03 липня 2019 21:50

У Mitsubishi з'явиться нова «газова» вантажівка

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Mitsubishi Fuso Truck of America, Inc. представила свою концептуальну вантажівку Fuso FE CNG, яка приводиться в дію за допомогою природного стисненого газу.

За словами представників Міцубісі Фусо, вантажівка FE CNG забезпечить скорочення викидів парникових газів на 15-20%, а також істотне скорочення летючих органічних сполук (VOCs), діоксиду сірки (SO2) і діоксиду азоту (NOx) - передає SpecMachinery.com.ua.

Оскільки двигуни CNG практично не виробляють твердих частинок, системою додаткової обробки Fuso FE CNG є простий трифазний каталізатор, а не складна система додаткової обробки, яку можна знайти на всіх нових дизельних вантажівках, заявили в Mitsubishi Fuso. Крім того, вантажівка ідеально підходить для міських робіт, так як не має запаху і не виробляє диму, а також набагато тихіше, ніж вантажівки з дизельним двигуном.

Концептуальна вантажівка FE CNG має запас пробігу 300 км. Крім того, нова паливна система CNG має індексатор рівня палива, який показує кількість палива, а не значення тиску.

У Mitsubishi Fuso відзначили, що вихід на ринок Fuso FE CNG планується на 2020 рік.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: