П'ятниця, 10 травня 2019 14:39

В Україну поставили новітні самоскиди TATRA

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, до України з чеського заводу TATRA TRUCKS a.s. у м. Копршивніце прибули п’ять самоскидів TATRA PHOENIX T158.

Партія самоскидів із заднім розвантаженням та колісною формулою 6х6 TATRA PHOENIX T158 з’явилась в Україні. Вантажівки поповнили автопарк акціонерного товариства «Укртранснафта», повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Вантажівки обладнані двигунами PACCAR MX 300 потужністю 300 кВт. В парі з двигуном працює механічна коробка передач ZF, що має кількість передач 16+2. Силовий агрегат відповідає екологічним нормам Євро-5.

Кузов самоскида зроблений із надміцної сталі HARDOX 450, що дозволяє перевозити вантажі вагою до 17000 кг та з геометричним об’ємом до 14 куб. м.

Самоскиди TATRA мають унікальну конструкцію шасі, що забезпечує гарну прохідність навіть на ділянках важкого бездоріжжя. Шасі має так звану хребтову раму з складається з центральної несучої труби і розрізних мостів з незалежною підвіскою півосей, що гойдаються.

Незалежна підвіска всіх коліс забезпечує шасі підвищену прохідність і здатність долати пересічену місцевість на більш високих швидкостях, без шкоди для надбудови або оператора. В реальному житті це дозволяє водієві самоскиду менше втомлюватись за кермом та економити час.

Від попередніх моделей нові самоскиди відрізняються використанням нової кабіни DAF CF85. Для оператора в ній встановлено крісло на пневмопідвісці. Воно регулюється у всіх напрямках. Панель приладів походить на таку у легкових автомобілів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: