Середа, 08 травня 2019 17:37

До України прибула партія нових самоскидів Shacman

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, до партії увійшли самоскиди з традиційною П-подібною та U-подібною платформами, а також новинка з посиленою платформою для граніту.

Нова партія самоскидів Shacman 2019 року випуску прибула до України. Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до її складу увійшли вантажівки з колісною формулою 6 х 4 у кількості 10 штук.

Всього прибули самоскиди з трьома типами самоскидних платформ. Серед них новинка в Україні – кар’єрний самоскид з посиленою платформою для перевезення граніту. Також у автомобіля є захисний козирок над кабіною. До партії, крім цього, увійшли самоскиди з традиційною П-подібною та вантажівки з U-подібною платформою. Усі самоскиди мають вантажопідйомність 25 т.

Автомобілі з нової партії обладнані рядними 6-циліндровими турбодизельними силовими агрегатами WEICHAI WP12.375E53, що відповідають екологічним нормам Євро-5. У парі з двигуном працює 12-ступенева механічна коробка передач Shaanxi Fast Gear 12JS160TA.

З інших конструктивних особливостей слід виділити цільнометалеву кабіну, виготовлену за технологією MAN F3000. Вона утеплена, двомісна та має одне спальне місце.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: