Середа, 08 травня 2019 10:40

На базі MAN створили зерновоз для українських фермерів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вітчизняними майстрами спецтехніки реалізований новий проект кузовного обладнання та надбудов для сільськогосподарської сфери – зерновоз для фермерського господарства.

Компанія Polycar, відомий український виробник кузовів, представила зерновоз на базі MAN TGS 33.360, створений на замовлення. Новинка отримала самоскидний кузов розмірами 5600х2500х1800 мм, який дозволяє розвантажувати автомобіль з трьох боків. Такий варіант розвантаження забезпечується за рахунок наявності чотирьох опорних куль, встановлених на нерухомій платформі.

Борти зерновоза виконали із високоякісної сталі. Покриття підлоги кузова також виконано із листової сталі. Нижню частину платформи посилили спеціальною конструкцією, до якої приварили опорний майданчик гідроциліндра. Завдяки таким доопрацюванням та використанню сталі вдалось створити міцну конструкцію, що дозволяє перевозити зерновозу до 20 т вантажу.

Додатково вантажівку обладнали бічним захистом, тентом, відкидною драбиною з трапом у задній частині кузова та допоміжною світлотехнікою.

Зерновоз на базі MAN TGS 33.360 вже переданий замовнику.

Нагадаємо, нещодавно Volvo FM оснастили бортовою платформою вітчизняного виробництва.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: