Понеділок, 22 квітня 2019 18:59

В Одесі з’явився новий сервісний центр MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 19 квітня 2019 р. в м. Одеса відбулося офіційне відкриття авторизованого сервісного центру MAN та Neoplan дилером ТОВ «Технофорум».

Це друга станція багаторічного партнера МТБУ. Перша була відкрита рівно 6 років тому, 19 квітня 2013 р. в Дніпропетровську (нині - м. Дніпро). Запуск нової сервісної станції в Одесі є дуже важливим кроком в історії компанії «Технофорум», а також для MAN Truck & Bus Ukraine  – передает SpecMachinery.com.ua.

Представлення бренду в цьому регіоні є зваженим рішенням. Завдяки досвіду, клієнтоорієнтованості, відданості та відмінній організації роботи, ТОВ «Технофорум» зробив ще один внесок у позитивний імідж марки MAN в Україні.

Сама будівля, побудована за найсучаснішими стандартами MAN, її обладнання справляє враження і свідчить про відмінну позицію компанії в транспортній галузі.

Захід відвідали клієнти, бізнес-партнери, офіційні особи.

У якості експозиції гостям було представлено широку лінійку транспортних засобів MAN та Neoplan для різних галузей застосування. Зокрема, вперше в Україні продемонстровано тягач MAN TGX 18.460 в комплектації Individual та двоповерховий автобус VIP-класу Neoplan Skyliner.

Нова авторизована сервісна станція має дві 27-метрові оглядові ями, обладнаних діагностичною лінією та двома 15-тонними домкратами. Будівля, разом з майстернями, має площу 1200 м². Швидка наявність запасних частин гарантується складом площею 300 м².

Спектр послуг, що надаються сервісною станцією MAN Truck & Bus в Одесі, включає:

  • Продаж нових та вживаних автомобілів.
  • Ремонт вантажівок MAN.
  • Продаж оригінальних запасних частин MAN.
  • Обслуговування напівпричепів, причепів та кузовів транспортних засобів
  • Модернізація транспортних засобів з системами кондиціонування повітря, обігрівачів, встановлення додаткового обладнання (додаткові паливні баки, допоміжні пристрої)
  • Проведення перевірок на відповідність екологічності транспортних засобів.

Крім того, підприємство має площу 2 га - з автостоянкою для вантажних автомобілів. Персонал має багаторічний досвід роботи з автомобілями MAN та постійно вдосконалюється - проходить регулярне навчання у імпортера, тут працюють професіонали, яким варто довіряти.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: