Понеділок, 22 квітня 2019 18:07

Тягач Renault T-High отримав спецверсію

Компанія Renault Trucks представила чергову новинку з колекції лімітованих серій сідельних тягачів моделі T-High.

Свою назву і колір кабіни вантажівка отримав на честь вкрай рідкісного каменя, родовища якого на нашій планеті майже повністю вироблені. Зовсім скоро він залишиться виключно у вигляді коштовності тільки у справжніх колекціонерів.

Як і личить рідкості, Renault Trucks T-High «Турмалін» оснащений 13-літровим двигуном потужністю 480 к.с., який агрегатується з 12-ступінчастою АКП Optidriver. На машині встановлені збільшені до 1470 л паливні баки, що додають водієві впевненості в магістральних рейсах.

Висока спальна кабіна з рівною підлогою, сидіннями на пневмоподвеске, клімат-контролем і обробкою салону Carbon Ultimate забезпечать комфорт водія в далеких рейсах.

Крім того, сідельний тягач оснащений 40-літровим холодильником, додатковою теплоізоляцією кабіни, дистанційним керуванням функціями комфорту в спальній зоні і іншими переваги, які по достоїнству оцінять водії далекобійники.

Лімітована серія Renault Trucks T-High Турмалин отримала системи допомоги при рушанні на підйомі, курсової стійкості, запобігання перекидання, допомоги при екстреному гальмуванні і багато іншого.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: