Вівторок, 16 квітня 2019 14:08

Scania представила будівельні вантажівки на рослинній олії

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на виставці будівельної і спецтехніки Bauma-2019 в Мюнхені Scania представила будівельні вантажівки на альтернативному виді пального.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в експозиції брали участь п'ять потужних будівельних вантажівок, які в якості пального можуть використовувати HVO (Hydrotreated Vegetable Oils – глибоко очищені рослинні масла).

Scania на Bauma-2019

В експозиції брали участь моделі S730, R500XT, G500XT та ін. При цьому «зіркою стенду» стала модель S730 з двигуном V8, що працює на рослинному маслі.

Scania на Bauma-2019

Відзначимо, в 2019 році двигун V8 від Scania відзначає своє 50-річчя - передає SpecMachinery.com.ua.

«Тоді як електрифікація та інші альтернативні джерела енергії тільки набирають обертів в динамічній транспортній індустрії, двигуни внутрішнього згоряння мають великий потенціал для зеленої енергетики, - розповідає Олександр Власкамп, старший віце-президент, керівник підрозділу вантажівок Scania. - Ми будемо залежати від двигунів внутрішнього згоряння ще деякий час, рухаючись до суспільства без викопних видів палива. Scania продовжує працювати над паливною економічністю; тому ми з радістю представимо значно вдосконалену лінійку 13-літрових двигунів».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: