Четвер, 04 квітня 2019 11:06

MAN готується вивести на вулиці міст повністю електричні вантажівки

Як SpecMachinery.com.ua, розповіли в прес-службі виробника, компанія MAN є одною з перших, хто представив повністю електричні вантажівки для міських перевезень вантажів від 3 до 26 тонн. Енергоефективні, екологічно чисті, тихі і продуктивні електричні транспортні засоби MAN підходять для роботи як у великому мегаполісі, так і передмісті.

Щоб спроектувати 15-тонну міську вантажівку MAN CitE, інженерам компанії знадобилось всього 18 місяців – розповідають в прес-службі.

Електричний двигун MAN eMobility встановлений над передньою віссю вантажівки, а акумуляторна батарея розміщена в рамі. Точні характеристики поки не розкриваються, але точно відомо, що запасу ходу вистачить щонайменше на 100 кілометрів. Цього цілком достатньо, щоб впоратись з поставленими перед ним задачами – передає SpecMachinery.com.ua.

Спеціалісти не залишили без уваги і комфорт водія. Підрахувавши, що йому доводиться заходити і виходити з машини до 30 разів на день, вони обладнали авто CitE низькою підніжкою для посадки в кабіну, яка розташована на висоті всього 35 сантиметрів і широкими дверима, які відкриваються при натисканні кнопки. Завдяки низькому положенню сидінь і великим бічним вікнам, кабіна забезпечує водія чудовим панорамним видом. Підлогу зробили рівною, що забезпечує максимальну свободу рухів в кабіні.

Система кондиціонування автомобіля розроблена таким чином, щоб відводити жар в літній період, а в холодні дні гріти водія теплом, що передається через сидіння.

Спеціально розроблені шини Conti e.MotionPro, якими компонується авто, мають спеціально виконаний профіль і ідеально доповнюють дизайн автомобіля.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: