П'ятниця, 29 березня 2019 09:32

MAN здобув премії за дизайн

Міський автобус MAN Lion's City і концептуальна міська вантажівка MAN CitE удостоєні премії iF Design Awards.

MAN CitE є передсерійний прототип повністю електричного вантажівки, яка в майбутньому може використовуватися кур'єрськими службами і транспортними фірмами для екологічно чистої і безшумної доставки товарів в густонаселених районах міста.

Журі відзначило, що команді дизайнерів MAN вдалося повністю переосмислити концепцію міського развозного автомобіля і створити абсолютно нову категорію транспортних засобів. Ще на етапі проектування дизайнери продумали навіть інтелектуальну систему управління акумуляторними батареями і зарядкою.

На думку членів журі, MAN CitE повністю змінив уявлення про вантажівки: «Ергономічна конструкція кабіни створює відкритий робочий простір для водія, який включає в себе всі необхідні комунікаційні пристрої. Яскравий дизайн кузова об'єднує кілька функціональних зон, які підкреслюються єдиними стильовими елементами». В результаті, на думку експертів iF, вийшов «абсолютно інноваційний і орієнтований на майбутнє» автомобіль.

На членів журі справив враження сучасний і елегантний вигляд автобуса MAN Lion's City. Динамічні, що не втрачають своєї актуальності контури надають автобусу неповторний зовнішній вигляд і в той же час підкреслюють модульний характер конструкції. Зовні новий міський автобус відрізняється характерним для марки MAN дизайном.

Поряд з цим привертає увагу світлодіодною головною оптикою зі світловою смугою і типовою для автобусів MAN чорною декоративною накладкою з хромованою вставкою, також впадає в очі збільшена площа скління бічних стінок кузова. Це не тільки створює візуальне відчуття динаміки, а й дозволяє знизити загальну вартість володіння протягом життєвого циклу автобуса.

Задня частина нового MAN Lion's City з інноваційними задніми світлодіодними ліхтарями витримана в чорному кольорі, що є відмітним знаком моделі. Крім того, забезпечується оптимальний доступ до обслуговуваних вузлів і компонентів.

Завдяки застосуванню нових матеріалів і технологій міський автобус не тільки виглядає стильно, він став легше і надійніше. Крім того, підвищилась зручність експлуатації.

Концепція кольору і обробки в поєднанні з новою концепцією освітлення, що включає в себе м'яке підсвічування, створюють комфортну і приємну атмосферу в салоні. Завдяки цьому безбар'єрний простір салону виглядає більш просторим, зручним і світлим. Ергономічне робоче місце водія також вражає функціональністю і естетичністю.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: