Понеділок, 25 березня 2019 11:27

25 спецавтомобілів Peugeot Boxer допоможуть інвалідам

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в січні-березні 2019 роки 25 спеціальних автомобілів на базі мікроавтобуса Peugeot Boxer передані Фонду соціального захисту інвалідів. Автомобілі будуть обслуговувати людей, що проживають в сільській місцевості по всій Україні.

Спецавтомобіль для перевезення людей з обмеженими можливостями призначений для перевезення двох чоловік в інвалідних колясках і трьох супроводжуючих осіб (не враховуючи водія) - передає SpecMachinery.com.ua.

Peugeot Boxer має посилену конструкцію кузова, поліпшену герметичність моторного відсіку, посилену конструкцію бічної зсувної і задніх дверей. Кузов піддається грунтуванню методом катафорезу для посиленого захисту від корозії. Антигравійна обробка (товщиною 200 мікрон) днища кузова і колісних арок покращують шумоізоляцію і захист від зовнішніх впливів.

Автомобілі оснащені пасажирським підйомним механізмом Dhollandia вантажопідйомністю 350 кг. Розмір вантажної платформи 1350 мм х 820 мм. Підйомник виготовлений з перфорованої сталі, має поручні. Управляється 2-кнопковим дистанційним пультом управління на спіральному дроті. Для зручності підйомник має перехідний місток, вбудований в платформу для переміщення інвалідного візка на рівні підлоги фургона. Підйомник має комплект кріпильних ременів.

Переобладнання автомобіля виконано на заводі ПО «Авто-Холдинг», м.Кременчук.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: