Вівторок, 05 березня 2019 18:19

Пожежники отримали техніку підвищеної прохідності

На днях на Полтавщині відбулося офіційне вручення нового пожежного автомобіля підвищеної прохідності для працівників комунальної організації «Місцева пожежна охорона Василівської сільської ради Семенівського району Полтавської області» – передає прес-служба ДСНС

Новий автомобіль підрозділ МПО придбали за кошти обласного та місцевого бюджетів.

На сьогодні підрозділ місцевої пожежної охорони здійснює виїзди на території чотирьох сільських рад, а це 13 населених пунктів, де проживає близько трьох тисяч людей. Тому поява на озброєнні нового пожежного автомобіля є дуже важливою подією для всіх мешканців навколишніх громад.

Як зауважив заступник начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Ярослав Любецький, покращення матеріально-технічного стану та забезпечення належного функціонування підрозділів МПО повинно бути пріоритетом у житті громади.

«Коли виникає біда, вогнеборці першими приїжджають на місце події. Від їх професіоналізму та техніки залежить наскільки швидко вдасться загасити пожежу, врятувати життя та майно громадян», - наголосив Ярослав Любецький.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: