П'ятниця, 01 лютого 2019 10:57

В Україні стартував продаж корейських автобетононасосов KCP

Вітчизняний Завод спецтехніки «Техкомплект» анонсував старт продажів корейських автобетононасосов KCP в Україні.

Спецтехніка з Південної Кореї від заводу KCP Heavy Industries Co. LTD представлена ​​широким асортиментом автобетононасосних установок. Тепер можна вибрати техніку в продуктивному діапазоні від 70 до 173 м3/ч, з висотою подачі 18,1 - 68,4 м, і максимальним вильотом бетоноподаючої стріли по горизонталі від 14,8 до 64,2 м. Бетононасоси KCP можна встановити на сумісні вантажні шасі від провідних світових брендів, таких як: Mercedes, Hyundai, Iveco, MAN, КрАЗ, МАЗ та ін.

При виборі моделі дилер рекомендує звернути увагу на такі характеристики, як дальність подачі від краю базового вантажного шасі, мінімальну висоту розкладання, кількість секцій бетоноподаючої стріли, кут розвороту секцій, діаметр бетоновода, довжину кінцевого патрубка, ширину розкладання передніх і задніх аутригерів, максимальну вантажопідйомність аутригерів, тиск подачі бетону, обсяг прийомного бункера і максимальний розмір фракції бетону.

Нагадаємо, корпорація KCP Heavy Industries - входить до трійки корейських підприємств, що лідирують по виробництву автомобільних бетононасосів. Компанія володіє найбільшим модельним рядом бетоноподаючої спецтехніки на території Південної Кореї. Варто додати, що KCP протягом останніх п'яти років залишається на лідируючих позиціях з експорту бетононасосів з Південної Кореї, експортуючи їх в 48 країн світу. А тепер до цих країн додалася Україна.

Детальну інформацію про бетононасоси KCP ви можете почитати на офіційному сайті Заводу «Техкомплект» - thk.kiev.ua




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: