Середа, 18 листопада 2020 14:30

Словаччина подарувала українській армії реанімобілі

Як передає SpecMachinery.com.ua, національному військово-медичному клінічному центру «Головний військовий клінічний госпіталь» передали три реанімобілі від Словаччини.

Крім трьох авто, презентованих у київському госпіталі, ще два десятки реанімобілів надійдуть у регіональні військово-медичні клінічні центри.

За словами голова фонду «Рідне Полісся» В’ячеслава Стасюка, через який було передано машини, кількість машин «швидкої допомоги» для ЗС України буде значно більшою.

  • Незабаром у співпраці зі словацькими друзями підготуємо для медиків країни ще 40 автомобілів швидкої допомоги. Згодом до благодійної допомоги долучаться й наші партнери з Данії. Наступного року плануємо доставити ще близько 100 авто для медиків.

Словацькі реанімобілі оснащені мобільними апаратами штучної вентиляції легень (ШВЛ), дефібриляторами, мають надійне кріплення для транспортування пацієнтів,

Як передає SpecMachinery.com.ua, реанімобілі, хоч і пройшли не один десяток тисяч кілометрів дорогами Словаччини, перебувають в задовільному стані. До експлуатації їх допустять лише після ретельного техогляду, перевірки всіх систем та агрегатів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: