Неділя, 04 жовтня 2020 17:22

Бронеавтомобіль «Новатор» отримає новий бойовий модуль з чотирма керованими ракетами

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, презентація оновленої версії бронемашини від «Української бронетехніки» має відбутися на виставці «Зброя та Безпека-2020».

Прес-служба приватної компанії «Конструкторсько-виробниче підприємство «Українська бронетехніка» у своєму запрошенні відвідати свій стенд на виставці показало зображення оновлених версій спеціалізованих бронеавтомобілів «Варта» та «Новатор». Про це повідомляє Defense Express.

Що цікаво, на світлині, показаний СБА «Новатор» озброєним новим протитанковим бойовим модулем з чотирма керованими ракетами. Варто додати, що озброєння «Новатора» прогресує вже не перший рік. Зокрема, на «Зброя та Безпека-2018» його озброїли 130 мм протитанковим ракетним комплексом «Стугна-П» від ДККБ «Луч».

Минулого року на «Зброя та Безпека-2019» бронеавтомобіль показали вже з новим протитанковим ракетним комплексом «Амулет» на дві керовані ракети типу РК-2С/РК-2ОФ від КБ «Луч» (причому ще до офіційного його презентації). Проте, поки не ясно, чи є новий модуль, вже на чотири ракети, розробкою київського держпідприємства, чи його виробили на іншому підприємстві.

XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека 2020», відбудеться в Міжнародному виставковому центрі у Києві з 13 по 16 жовтня 2020 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: