Четвер, 06 серпня 2020 10:27

Частина забезпечення ВМСУ отримала партію вантажівок «Богдан»

Частина забезпечення ВМСУ отримала партію вантажівок «Богдан» Сергій Жмурко

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобілі прийдуть на зміну морально застарілим КамАЗам.

Частина забезпечення ВМС ЗС України отримала з Центральної автомобільної бази зберігання та ремонту, що дислокується на Хмельниччині, партію нових вантажівок Богдан-6317, повідомляють Ukraninan Military Pages.

Богдан-6317 являє собою модифікацію МАЗ-6317, що збирається на заводі у Черкасах, без використання російських комплектуючих. Автомобіль оснащений 6-циліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом WP10.380E32 компанії WeichalPower (встановлюється й на армійські КрАЗи), робочим об’ємом 9,726 л і потужністю 380 к.с. та КПП компанії FastGear.

Вантажівка здатна розвивати швидкість до 85 км/год з вантажем в 11 т. Автомобіль може перевозити до 50 осіб в обладнаному кузові, буксирувати транспортні причепи дорогами всіх категорій з твердим та ґрунтовим покриттям, а також бездоріжжі. Кабіна обладнана спальним місцем. На кожну машину надається 10 річна гарантія від виробника.

— Ці нові сучасні автомобілі прийдуть на заміну вже морально застарілим КамАЗам і значно підсилять наші бойові спроможності. Невдовзі вирушаємо на ротацію до району проведення ООС і саме наявність таких потужних вантажівок дасть змогу швидко й оперативно доставляти військові вантажі за призначенням, – розповів старший сержант Едуард Шевченко.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: