П'ятниця, 31 липня 2020 15:29

ЗСУ почали отримувати нові броньовані машини «Варта»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, про це напередодні повідомив командувач Сил спецоперацій генерал-лейтенант Ігор Луньов.

Підрозділи Сил спеціальних операцій Збройних Сил України почали отримувати броньовані автомобілі MRAP «Варта», виробництва приватної компанії «Українська бронетехніка», повідомляють Ukrainian Military Pages. Про це розповів командувач Сил спецоперацій генерал-лейтенант Ігор Луньов.

«Швидкими темпами переоснащуємо підрозділи на сучасні зразки озброєння та техніки вітчизняного виробництва. Це дуже важливо. Ми вже замінили снайперські гвинтівки СВД на українські системи UAR-10, які набагато кращі. Вітчизняні автомати типу «Вулкан», тактичні безпілотні авіаційні комплекси Sparrow, призначені для ближньої розвідки, гарно зарекомендували себе під час виконання завдань за призначенням. Крайній рік ми вперше отримали бронеавтомобілі типу «Варта», - зазначив Ігор Луньов.

Зауважимо, що наприкінці 2018 року «Українська бронетехніка» також показала Силам спецоперацій бронеавтомобіль «Новатор», а в січні командувач ССпО генерал-лейтенант Ігор Луньов особисто обкатав броньовика. Спецпризначенцями була відзначена прохідність зразка, проте лунали і зауваження, а також були сформульовані певні рекомендації.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: