Четвер, 30 липня 2020 12:51

Український завод освоїв ремонт 30 видів техніки ППО. ФОТО

Український завод освоїв ремонт 30 видів техніки ППО. ФОТО city-adm.lviv.ua

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, зокрема відзначається, що силами підприємства було відновлено всепогодний тактичний зенітний ракетний комплекс 9К330 «Тор».

Наразі ДП «Львівський радіоремонтний завод» є основним вітчизняним заводом з ремонту РЛС загального виявлення повітряних цілей та радіолокаційних запитувачів щодо державної належності повітряних цілей. На львівському підприємстві нарощують темпи з освоєння ремонту засобів протиповітряної оборони Збройних сил України й на сьогодні на заводі опановано ремонт 30 видів такої техніки, повідомляє Defense Express із посиланням на прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема відзначається, що силами ДП «Львівський радіоремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», було відновлено всепогодний тактичний зенітний ракетний комплекс 9К330 «Тор» (відомо що цей комплекс випробовувався у кінці 2018 – початку 2019 років).

Також на держпідприємстві було освоєно самостійне виготовлення антен для радіолокаційних станцій та освоєно випуск редукторів до них. Окрім того, ДП «Львівський радіоремонтний завод» продовжує проводити ремонт зенітних комплексів С-125, якими озброєнні частини ППО Збройних сил України.

Варто додати, що за повідомленням прес-служби «Укроборонпром», на початку 2019 року львівське підприємство ремонтувало 27 видів техніки ППО.

Нагадаємо, на ДП «Львівський радіоремонтний завод» здійснюється капітальний ремонт радіолокаційних станцій розвідки повітряних цілей (П-18, ПРВ-16, ПРВ-13, НРЗ-4П НРЗ-6П, АМУ П-19, АМУ П-14, АМУ 5Н84А) та РЛС зенітно-ракетних комплексів (С-125, С-75).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: