П'ятниця, 24 липня 2020 15:02

Нову КШМ на базі автомобіля «Богдан» використали під час навчань. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машину застосовували в рамках проведення «Сі Бриз-2020».

В рамках проведення міжнародних навчань «Сі Бриз-2020» у ВМС України розгорнули командний центр у новій командно-штабній машині з кузовом змінного об’єму на базі вантажного автомобіля «Богдан-63172», повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Богдан Моторс».

Управління українсько-американським навчанням здійснюється шляхом дистанційної інтеграції штабів із застосуванням стандартів НАТО, що дозволяє досягнути повної взаємосумісності під час підготовки до проведення безпекової операції в морі та відпрацювані заходів з протичовнової, протикорабельної, протиповітряної оборони, пошуково-рятувальних операцій, надання допомоги судну, що зазнало лиха тощо – повідомляє Командування Військово-Морських Сил.

Нагадаємо, що минулого року фахівці Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки перевірили якість цієї нової командно-штабної машини.

Для штабів частин та об’єднань ЗСУ цей виріб є досить актуальним, адже переважна більшість рухомих пунктів управління, які нині перебувають в експлуатації, не відповідають сучасним вимогам, оскільки виготовлені ще у радянські часи.

Нова КШМ має стаціонарні системи життєзабезпечення: обігрівач, кондиціонер, фільтровентиляційну установку, телекомунікаційне обладнання (дає змогу швидко розгорнути локальну мережу зв’язку), а також генератор і акумулятор.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: