Четвер, 02 квітня 2020 12:27

ЗСУ отримали партію відремонтованих БМП

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машини відремонтували спеціалісти Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод».

Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», передало Міністерству оборони України чергову партію з 7 відремонтованих та модернізованих бойових машин піхоти, з них 5 одиниць БМП-1 та 2 одиниці БМП-2, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Укроборонпром».

Працівники підприємства відновили боєздатність всіх систем та агрегатів, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння тощо.

Ремонтні роботи здійснено в рамках договору на виконання державного оборонного замовлення, який було укладено восени 2018 р. строком на 2 роки.

Директор ЖБТЗ Олексій Жуковець підкреслив, що навіть в умовах карантину підприємство вчасно виконало свої зобов’язання відповідно до діючих стандартів якості: «Вже другий тиждень ми працюємо в особливому режимі у зв’язку з карантином та режимом надзвичайної ситуації в країні. Як і на інших підприємствах Укроборонпрому, на ЖБТЗ діє суровий режим дотримання санітарно-гігієнічних заходів, працівники заводу забезпечені засобами особистого захисту, ведемо постійне інформування про те, як знизити ризики захворювання на коронавірус. Заради збереження здоров’я працівників, наразі для виконання ДОЗ задіяні лише ті фахівці, які є критично важливими на своїх ділянках», – повідомив Жуковець.

В режимі роботи підприємства буде враховано подальші рекомендації Кабінету міністрів України, відповідно до змін епідеміологічної ситуації в країні.

Нагадаємо, Олексій Жуковець був призначений на посаду директора ЖБТЗ за результатами відкритого конкурсу, проведеного у листопаді 2019 року. Відтоді Концерн відмічає ефективний підхід нового керівника до організації роботи підприємства та позитивні тенденції у виробничих показниках ЖБТЗ.

ДП «Житомирський бронетанковий завод» займається виготовленням, капітальним ремонтом та модернізацією легкоброньованої техніки різних модифікацій: БМП, БРЕМ, БМД, БРДМ, БТР, а також машини на їх базі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: