Понеділок, 16 березня 2020 12:15

Санітарні «Богдани» доставили медичний вантаж до району проведення ООС

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, зокрема, медичні установи отримали витратні матеріали, одноразові медичні інструменти, одноразовий медичний одяг тощо.

Вчергове стратегічна гуманітарна ініціатива «Допомога Схід» доставила до району проведення операції Об’єднаних сил гуманітарну допомогу медичного призначення – повідомили у Командуванні об’єднаних сил ЗСУ.

Вантаж, загальною вартістю більше 300 тисяч гривень на санітарних автомобілях «Богдан-2251» направлено до Обласного госпіталю для ветеранів війни у місті Святогірськ та Світлодарської міської лікарні. Зокрема, до медичних установ доставлено медичні витратні матеріали, одноразові медичні інструменти, одноразовий медичний одяг, одноразові набори для проведення хірургічних втручань, набори для передопераційної підготовки та промивки ран, набори для лікування опіків, а також засоби гігієни для важкохворих.

Нагадаємо, що минулого року Черкаський автозавод компанії «Богдан Моторс» достроково виконав Держоборонзамовлення, поставивши до Збройних сил України партію військових санітарних автомобілів «Богдан-2251».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: