Понеділок, 24 лютого 2020 17:27

В Україні тестують комплекс моніторингу та протидії БПЛА

В Україні тестують комплекс моніторингу та протидії БПЛА https://www.facebook.com/droneua/

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка використовує технологію Aeroscope.

Компанія DroneUA опублікувала фото одного з вітчизняних комплексів моніторингу та протидії БПЛА, який тестується з використанням технологій Aeroscope в Україні, повідомляє Defense Express.

Відзначається, що використання технологій Aeroscope дозволяє виявляти дрони, визначати координати зльоту і посадки БПЛА, визначати координати операторів дронів. Крім цього, для представників державних організацій доступна інформація про серійні номери БПЛА для реагування в тих випадках, коли порушуються правила використання повітряного простору.

Нагадаємо, DroneUA є представником технологій Aeroscope (розробка компанії DJI) у країнах Східної Європи і Кавказу. Ці технології успішно використовуються у сучасному обладнанні, що призначено для ідентифікації та протидії дронам для забезпечення безпеки об'єктів критичної інфраструктури.

Варто додати, що на світлинах DroneUA продемонстрований український багатофункціональний мобільний комплекс боротьби з безпілотними літальними апаратами «Полонез», розроблений ПрАТ «ХК «Укрспецтехніка».

За інформацією від розробників, він здатен вирішувати комплексні завдання з виявлення безпілотників, їх ідентифікації, постановку перешкод каналів управління, телеметрії та навігації. Також «Полонез» може передавати інформацію про виявлені БПЛА, через командний центр, іншим службам, зокрема для використання проти цілі відповідних засобів вогневого ураження.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: