Вівторок, 28 січня 2020 11:14

ЗСУ отримають модернізовані танкоремонтні автомайстерні

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, минулого року модернізовані танкоремонтні майстерні ТРМ-80 проходили випробування.

Державне підприємство «45 Експериментальний механічний завод» в інтересах Міністерства оборони України модернізує танкоремонтні майстерні ТРМ-80, повідомляє Український мілітарний портал.

Минулого року модернізовані танкоремонтні майстерні ТРМ-80 проходили випробування, що проводили спеціалісти Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки.

На модернізованій ТРМ-80 було замінено радянський бензиновий двигун на дизельний білоруського виробництва Д245.9, встановлено окремий дизельний генератор EP-R133TDE потужністю 10 кВт, також було замінено зварювальні трансформаторні установки на сучасні інверторні.

У грудні минулого року ДП «45 Експериментальний механічний завод» демонстрував модернізовані танкоремонтні майстерні серед іншої своєї продукції, яку виготовляє в інтересах українських військових.

Цього року роботи успішно продовжуються. Так у системі публічних закупівель Prozorro можна побачити інформацію про закупівлю ДП «45 Експериментальний механічний завод» дизельних двигунів Д245.9, дизельних електростанцій EP-R133TDE, компресорів та зварювальних інверторів, що використовуються при модернізації танкоремонтних майстерень ТРМ-80.

ДП «45 Експериментальний механічний завод» проводить роботи з модернізації й інших спеціальних машин на шасі ЗіЛ-131, наприклад рухому ремонтно-зарядну станцію ПРЗС-70, що призначена для заряджання, розряджання і проведення контрольно-тренувальних циклів стартерних акумуляторних батарей в польових умовах або при живленні від трифазної мережі 380В, 50 гц.

Окрім заміни двигуна на шасі машини також проводиться заміна дизель-генератора EP-R133TDE станції та іншого обладнання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: