Середа, 04 грудня 2019 17:56

ЗСУ отримають нові повнопривідні спецавтомобілі на базі КрАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобілі призначені для перевезення особового складу усіма видами доріг та бездоріжжям.

Нові вахтівки базуються на автомобільному повнопривідному шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6, що призначене для монтажу різноманітних установок, озброєння і військової техніки, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автовиробника. Це унікальна транспортна база високої прохідності для здійснення перевезень усіма видами доріг та бездоріжжям.

На шасі КрАЗ-63221 встановлено кузов-фургон типу ФВП виробництва ПрАТ «Нафтоавтоматика»: металевий із теплоізоляцією, кількість місць для сидіння – 26, сидіння м’які, з відкидними спинками, є переговорний пристрій для зв’язку з водієм, кондиціонер, аварійне освітлення від АКБ автомобіля; з основним (обладнані східцями для зручності входу та виходу особового складу) та запасним виходами, вентиляційним (аварійним) люком, вікнами, виготовленими з травмобезпечного скла та обладнаними металевими решітками, поличками для речей.

Кузов-фургон складається з каркасу, зовнішньої та внутрішньої обшивок, тепло- та шумоізоляційних матеріалів (плити пінополістирольні), розташованих між обшивками. Опалення здійснюється опалювачем (2 од.) та обігрівачем повітряним. Система внутрішнього електричного освітлення забезпечує освітлення внутрішніх позначень, місць доступу до виходів і органів управління ними. Розташування сидінь, розміри проходів, входів забезпечують безперешкодний прохід особового складу.

У виробничій лінійці «АвтоКрАЗу» у військових автомобілів – особливе місце. Всюдиходи КрАЗ залишаються основними армійськими машинами у різних родах військ армій багатьох країн світу. Повнопривідні автомобілі-шасі КрАЗ колісних формул 4×4 та 6×6 слугують базами для всіх наявних в арсеналі військових спецнадбудов. На них базуються, зокрема, бойові комплекси РСЗВ, різні комплекси зв’язку, рухомі командні пункти, авторемонтні майстерні, паливозаправники, автоцистерни, кранові установки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: