Понеділок, 25 листопада 2019 17:37

Нову українську БМП представили в режимі VR

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова модель (БМП-У) має замінити БМП-1 та БМП-2.

Інженери-розробники ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О. О. Морозова», що входить до складу ДК «Укроборонпром», представили проект сучасної бойової машини піхоти БМП-У в режимі VR на форумі інновацій Trans4mation, повідомляє Defense Express.

«Концерн вперше представляє цифрову модель своєї розробки у віртуальній реальності. Ми будемо масштабувати цей досвід на всі наші підприємства – створимо цифрову платформу для надання стандартизованих послуг єдиної якості, яка надасть можливість нашим фахівцям скоротить відстань між замовником та підприємством, спростить комунікації між ними та підвищить якість наших послуг», – розповіла заступниця генерального директора Концерну з цифровізації та інновацій Надія Васильєва.

Вона також зазначила, що використовуючи VR ми надаємо можливість ще до створення прототипу побачити реальну конструкторську розробку та прибрати кордони між командами у різних регіонах.

Проект сучасної бойової машини піхоти БМП-У розроблений фахівцями Харківського конструкторського бюро з машинобудування імені О. О. Морозова в ініціативному порядку у відповідь на потребу військових у підвищенні бойових характеристик існуючих БМП.

У минулому році «Укроборонпром» повідомив про проведення роботи зі створення бойових машин нового покоління, які мають надійти на озброєння ЗСУ у 2020-х роках. Нова модель (БМП-У) має замінити БМП-1 та БМП-2.

За даними Концерну, «ХКБМ» вже розроблено конструкторську документацію, а виготовлення дослідного зразка та початковий комплекс випробувань мав бути проведений у цьому році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: