П'ятниця, 27 вересня 2019 17:16

Для ЗСУ закупили партію вантажних фургонів Ford

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобілі втготовлені в Туреччині та імпортовані в Україну через польську компанію.

Київська приватна компанія НВО «Практика», у рамках виконання державного оборонного замовлення з постачання спецмашин для ЗС України, закупила вантажні фургони Ford Transit, повідомляє Ukrainian Military Pages.

Зокрема для виконання державного замовлення в інтересах Міністерства оборони України, НВО «Практика» у червні-липні 2019 року, закупило через польську компанію Vakker Sp.Z.O.O., кілька вантажних фургонів Ford Transit 2.0 Ecoblue 130km M6 AWD Ambiente Van 320 L2, виробництва Ford-Werke GmbH, місце збирання – завод Ford у Коджаелі (Туреччина).

Вартість одного фургона Ford Transit склала 52 тисячі доларів.

Нагадаємо, що у грудні минулого року, військові частини фельд’єгерсько-поштового зв’язку Збройних Сил України отримали спеціальні автомобілі саме на базі цієї моделі.

Також НВО «Практика» у липні придбала в США шасі Ford F550 Super Duty 4x4 Regular Cab Chassis 6.7L V8 Diesel (246 Kw) 2018 року виробництва за $101 136, для виконання держзамовлення в інтересах Управління державної охорони (УДО). Зауважимо, що шасі Ford F550 використовується НВО «Практика» для виробництва бронеавтомобіля Козак-5.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: