Середа, 04 вересня 2019 14:50

«Богдан» почав виробництво нової партії багатоцільових позашляховиків для ЗСУ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, у виробничих цехах підприємство розпочали виконання Держоборонзамовлення.

У виробничих цехах Черкаського автоскладального заводу «Богдан Моторс» розпочато виконання Держоборонзамовлення з виготовлення багатоцільових позашляховиків «Богдан-2351» для Збройних сил України, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі підприємства.

Цей легкий але потужний автомобіль з перших днів служби у ЗСУ отримав схвальні відгуки військових автомобілістів. Прохідність та невибагливість у експлуатації стали головними перевагами нового універсального авто.

За час проходження піддослідної експлуатації у районах проведення Операції об’єднаних сил позашляховики «Богдан-2351» набули чимало військових «професій». Наприклад вони використовуються у складі супроводження діяльності патрулів СММ ОБСЄ та застосування БПЛА СММ ОБСЄ в районі проведення ООС. Також військові вирішили використовувати «Богдан-2351» як автомобільну базу для комплексу контрбатарейної боротьби AN/TPQ-49.

Знайшлася ніша для експлуатації нового позашляховика й у артилерійських підрозділах. Тут його використовують як транспортну базу для апаратури управління вогнем, що безумовно підвищує мобільність органів управління артилерійських та протитанкових підрозділів, а відтак – і їхню безпеку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: