П'ятниця, 23 серпня 2019 13:39

Бронеавтомобілі «Козак-2» виготовляють із випередженням графіку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, наразі на площадках виробника перебувають 40 машин.

Українське приватне підприємство «Науково-виробниче об’єднання «Практика» із випередженням графіку виконує черговий контракт на постачання бронеавтомобілів «Козак-2», повідомляє Defense Express. Про це на зустрічі із журналістами розповів генеральний директор підприємства Олег Висоцький.

«Сьогодні на наших площадках знаходиться 40 машин «Козак-2». Це означає, що ми закінчуємо виконання чергового контракту, який здаємо як завжди якісно та із випередженням графіку. Наразі силами НВО «Практика» у наші силові структури реалізовано понад 200 таких машин», – повідомив Висоцький.

Спеціалізований броньований автомобіль «Козак-2» із підвищеним рівнем захисту від мін призначений для перевезення особистого складу, зразків озброєння, військових вантажів всіма типами доріг та місцевості; проведення тактичних операцій, таких як патрулювання, супроводження транспортних засобів під час виконання спеціальних задач; вогневої підтримки особового складу, а також для захисту екіпажу та вантажу особового складу від вогню стрілецької зброї калібром 7,62 мм, осколків боєприпасів та мін. У березні 2017 року «Козак-2» був прийнятий на озброєння Збройних Сил України.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: