П'ятниця, 09 серпня 2019 09:19

Продукцією «АвтоКрАЗу» зацікавились іноземні військові

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, делегація армійців з країн Південно-Східної Азії провела перемовини із керівництвом заводу щодо співпраці.

Делегація армійців із країни Південно-Східної Азії відвідала автозавод «АвтоКрАЗ» із метою ознайомлення з продуктовою лінійкою підприємства та проведення перемовин із його керівництвом щодо співпраці, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі підприємства.

Для гостей організовано демонстрацію та огляд автомобілів, зокрема КрАЗ-6322, КрАЗ-Fiona, КрАЗ-Hulk, КрАЗ-5401Н2 «Свіжість», КрАЗ-6510ТЕ, КрАЗ-5233 «Джерело», АПЗ-6,5-5233. Азійці багато фотографували фільмували техніку, що їм сподобалася. Також вони оглянули навчальний центр, де кваліфіковані фахівці з допомогою сучасної матеріально-технічної бази здійснюють підготовку та перепідготовку персоналу, який експлуатуватиме і обслуговуватиме техніку.

На випробувально-демонстраційному полігоні для них водії-випробувачі продемонстрували можливості КрАЗа-6510ТЕ та витривалість, потужність у подоланні перешкод КрАЗа-6322. Захвату візитерів не було меж. Представники військового відомства навіть виявили бажання проїхатися в кабіні разом із водієм під час руху полігоном, щоб відчувати міць українського КрАЗа. Гості подякували за насичену програму зустрічі, за позитивні враження від автотехніки «АвтоКрАЗу».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: