П'ятниця, 31 травня 2019 15:32

КрАЗ тестує автозаправник для військових

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку виготовили у співробітництві із ДП «45-й експериментальний механічний завод».

«АвтоКрАЗ» проводить випробування нового автозаправника АПЗ-6,5-5233, побудованого на автомобільному шасі КрАЗ-5233НЕ. Новинка має ємність 6,5 куб. м та прийде на зміну автозаправникам на базі «Урал», що мали цистерну ємністю п’ять кубічних метрів, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі заводу.

Наразі триває другий етап державних випробувань. Спеціалісти перевіряють показники швидкості, шуму та задимленості новинки. Перший етап випробувань автозаправника відбувався на базі ДП «45-й експериментальний механічний завод». Заключний етап перевірки зразка пройде в одній із військових частин – там тестуватимуть машину у польових умовах.

Автозаправник АПЗ-6,5-5233 призначений для транспортування пального шляхами загального призначення та бездоріжжям, заправки автомобільної та бронетанкової техніки ЗСУ, а також зберігання пального протягом короткого часу.

Шасі КрАЗ-5233НЕ має колісну формулу 4х4. Під капотом у автозаправника розташований силовий агрегат потужністю 380 к.с., що працює в парі з 9-ступеневою механічною коробкою передач.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: