Понеділок, 25 березня 2019 14:47

Як модернізували військову техніку в Україні

Ми вже розповідали про те, що українські військові на днях отримали понад 420 одиниць озброєння та військової техніки, серед яких танки Т-64 зразка 2017 року, бойові машини БТР-3 та БРДМ-2Л1, самохідні артилерійський установки 2С1 «Гвоздика» та ін. Озброєння та військова техніка виготовлена, модернізована та відремонтована підприємствами ДК «Укроборонпром». Що ж саме було модернізовано?

Як розповіли SpecMachinery.com.ua в прес-службі «Укроборонпром», партія танків Т-64 отримала сучасні цифрові системи та новий динамічний захист. Зокрема, у Т-64 встановлені нічні прилади спостереження з електронно-оптичним перетворювачем третього покоління. У прицільний комплекс навідника інтегровано тепловізор, який забезпечує виявлення, розпізнавання та знищення противника вогнем 125-мм гармати у будь-який час доби та за будь-яких погодних умов. Танки Т-64 також оснащуються системами супутникової навігації.

Бронетранспортери БТР-3 оснащені бойовими модулями «Штурм-М» з 30-мм автоматичною гарматою, що має скорострільність у 330 пострілів за хвилину. Завдяки наведенню озброєння сучасним цифровим комплексом з лазерним делекоміром, а також стабілізатору гармати, вдається досягти високої точності та кучності вогню у всіх режимах вогню. Завдяки потужній ходовій частині та німецькому двигуну від Deutz, цей бронетранспортер здатний слідувати за танками по полі бою, розвивати швидкість у 100 км/год та вплав долати водні перешкоди.

БРДМ-2Л1 отримала сучасні цифрові радіостанції виробництва однієї з країн НАТО, а також інше нове оснащення. Окрім того, модернізована БРДМ-2 має більш ергономічне розташування люків для десантування екіпажу. Ці машини мають підвищену прохідність, здатні долати водні перешкоди, а також оснащені 14,5-мм та 7,62 кулеметами.

Модернізований винищувач МіГ-29МУ1 отримав більш потужну радіолокаційну станцію, яка дає можливість збільшити дальність виявлення повітряних цілей, а також інтегровану в бортовий радіонавігаційний комплекс систему супутникової навігації. Значно розширено можливості контролю і реєстрації функціональних параметрів технічного стану літака, двигуна і ряду бортових систем.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: