Неділя, 31 березня 2019 18:17

КБ «Південне» розробило нові технології виробництва ракет

У КБ «Південне» впроваджена інноваційна технологія ротаційного розкочування, яка забезпечить якісний стрибок у дослідному і серійному виробництві ракетної техніки.

Технологія прийшла на зміну традиційним методам виготовлення ракетних корпусів, які вимагають великої витрати матеріалів і часу.

На верстаті для ротаційного розкочування виготовлятимуть дослідні зразки корпусів з різнопрофільною внутрішньою поверхнею без зварних швів і шпонкових з'єднань. Переваги такого способу – у спрощенні конструкцій, зменшенні ваги, підвищенні надійності і міцності, скороченні часу проектування і впровадження у виробництво, економії матеріалів і в значному здешевленні виробничого процесу. 

Задля цієї мети у КБ «Південне» і створюється якісно нова виробнича ділянка виготовлення корпусних деталей з металевих матеріалів. Її основне обладнання – шестироликова машина ротаційного розкочування, напівавтоматичний стрічкопильний верстат, вакуумна піч – придбані за кошти, які надійшли від міжнародних комерційних контрактів. Відкриття ділянки дозволить забезпечити максимально замкнутий цикл виготовлення корпусних деталей ракетної техніки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: