Середа, 17 жовтня 2018 12:16

НВО «Практика» представило нові зразки бронетехніки

ПрАТ «Науково-виробниче об’єднання „Практика“»  представило три нові зразки військової техніки на ХV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2018. Про це 10 жовтня ц.р в інтерв’ю інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомила Директор ПрАТ “Науково-виробниче об’єднання “ПРАКТИКА” Юлія Висоцька.

«Серед екземплярів є машина «Козак-2М», який особливим у своєму класі, тому що виготовлений на незалежній підвісці. Ця машина розроблена нами для використання силами спеціальних операцій , військово-десантними підрозділами. «Козак-2М» розроблялась спільно з бойовими офіцерами Сил спеціальних операцій», — поінформувала вона.

Також Ю. Висоцька додала, що компанія «Практика» представила глибоку модернізацію БТР-60. На БТР-60 було замінено корпус, двигун та ще низку основних компонентів. Машина виготовлена для виконання різноманітних задач від медичних операцій до командних задач та бойової підтримки.

«Виходячи з того, що «Козак-2М» пройшов усі випробування, ми сподіваємося, що саме ця машина через високу потребу та зацікавленість від майбутніх користувачів, буде закуплена в наступному році», — заявила директор з розвитку та міжнародних зв’язків ПрАТ “Науково-виробниче об’єднання “ПРАКТИКА”.

«БТР-60 та БТР «Отаман» були створені на підставі спільних рішень з Міністерством оборони і ми сподіваємося, що після проходження відповідних випробувань вони також будуть закуплені. ПрАТ «Науково-виробниче об’єднання „Практика“» може випускати від 100 автомобілів на рік», — підсумувала співбесідниця.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: