Понеділок, 02 листопада 2020 12:21

Ford назвав дату виходу електричної версії Transit

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка отримає кілька варіантів довжини і висоти кузова, а також буде доступною у якості шасі.

Повністю електрична версія Ford Transit, анонсована на початку цієї весни, буде розсекречена 12 листопада. Про дату прем'єри нового фургона, який повинен стати одним з ключових продуктів бренду, розповів новий гендиректор Ford Джим Фарлі під час конференц-колу, присвяченого фінансовим підсумками третього кварталу.

Подібно паливному «Транзиту», електромобіль отримає кілька варіантів довжини і висоти кузова, а також буде доступний у якості шасі. При цьому новинка позиціонується як комплексний цифровий продукт: крім самих машин, корпоративним клієнтам запропонують низку сервісів для оптимізації управління автопарками.

Фарлі підкреслив, що E-Transit стане для Ford одним з найважливіших з комерційної точки зору автомобілів - поряд з електричною версією пікапа F-150, найпотужнішою і найшвидшою з усіх. Але поки про характеристики силової установки нічого не відомо.

Повноцінний ринковий дебют Ford E-Transit відбудеться в 2021 році: в США він з'явиться як автомобіль 2022 модельного року. Виробляти електровен будуть в Америці, але продажі налагодять і в Європі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: