Четвер, 22 жовтня 2020 10:21

В Україні представили автовишки, які можуть використовуватися з легковими машинами

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки можуть зручно буксируватися більшістю седанів середнього розміру.

Завод спецтехніки Техкомплект представив автогідропідйомники COMET X TRAILER на базі причіпної техніки - суперновинку модельного ряду автогідропідйомників з Італії. Автовишки встановлюються на причіп для зручного підключення до різних автомобілів і транспортних засобів.

Автогідропідіймач COMET X TRAILER - це найкомпактніший агрегат для виконання висотних робіт. COMET X TRAILER - один з найбільш компактних підйомників, доступних в Україні. Габарити X-Trailer виділяються серед конкурентів своєю довжиною в транспортному положенні - всього 3,55 м. Цей інноваційний підйомник зі стрілою пропонує робочу висоту 12/14 м, горизонтальний виліт 4,5/6,5 м і вантажопідйомність колиски до 200 кг.

COMET X TRAILER доступний в різних моделях відповідно до джерела енергії, включаючи бензинові, дизельні, електричні та гібридні двигуни. При вазі установки всього 1,2 т X-Trailer може зручно буксируватися більшістю седанів середнього розміру з номінальною буксировочною потужністю. Компактний розмір робить автогідропідіймач зручним при парковці, займаючи лише одне паркувальне місце.

X-Trailer включає широкий спектр стандартних та додаткових функцій, що робить його безпечним і простим у використанні. Опціональна система самоприводу також ідеально підходить для безпечного розміщення причепа на місці за допомогою гідравлічних двигунів. Автогідропідіймач, змонтований на причепі, підходить для низки застосувань на висоті: вивіски, фарбування, скління, електромонтажні та покрівельні роботи, багато іншого.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: