Середа, 21 жовтня 2020 10:32

Mitsubishi оновила популярну модель. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник анонсував вихід оновленої вантажівки Сanter.

Один з азіатських лідерів на ринку комерційних автомобілів - компанія MFTBC, що входить до підрозділу Daimler Truck Asia, анонсувала малотоннажну вантажівку Сanter 2021 модельного року.

Зовні машину легко відрізнити за новим оформлення носової частини в корпоративному стилі Fuso Black Belt («Чорний пояс»). Відзначимо, що таке дизайнерське рішення вже застосовується на низці інших моделей фірми - автобусах Aero Queen, Aero Ace, а також Rosa. Особливо слід виділити повністю світлодіодні фари нової форми, які змінили колишню оптику, що не мінялася ось уже 10 років.

Не менш важливі зміни відбулися і всередині. Почнемо з того, що новий Canter - перша вантажівка на японському ринку, який отримав систему активної безпеки Active Sideguard Assist. Остання допомагає водієві виявити в сліпих зонах пішоходів і велосипедистів - при повороті наліво або включенні лівого покажчика повороту. Сенсор сканує простір біля кабіни і в разі загрози зіткнення подає світловий і звуковий сигнали. Вона стане відмінним доповненням до електронних систем - допомоги при екстреному гальмуванні Advanced Emergency Braking System (AEBS), курсової стійкості ESP і стеження за рухом заданою смугою Lane Departure Warning System (LDWS), які вже відомі за попередньою моделлю.

Новий Canter також отримав телематичну платформу Truckonnect, яка визначає місце розташування автомобіля, знімає показники витрати палива і стежить за технічними параметрами. Вся ця інформація в режимі онлайн передається в фірмовий диспетчерський центр Customer Assistance Center (CAC). Зауважимо, що Truckonnect вже добре себе зарекомендувала на вантажівках Fuso середнього і важкого класу, а також на електричних малотоннажниках eCanter.

З новенького на Сanter також варто відзначити систему безключового доступу FUSO Easy Access System - все що потрібно мати водієві для відкриття дверей і запуску двигуна це спеціальний брелок в кишені.

Mitsubishi Fuso Canter 2021 року оснащується 130-сильним турбодизелем, з яким працює в парі 6-ступінчаста автоматична коробка передач Duonic 2.0. У стандартну комплектацію входить система Start & Stop. Продажі нової моделі на японському ринку стартують вже в листопаді цього року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: