Неділя, 25 жовтня 2020 10:05

На базі IVECO Daily створили нові газові автобуси

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки офіційно представлять в середині жовтня на виставці в Ріміні.

Іспанський виробник Indcar розширив асортимент газових автобусів малого класу двома новими моделями на шасі IVECO Daily 70C14 CNG. Звичайні паливні баки тут замінили газовими балонами, що дозволило подвоїти запас «блакитного палива» до 510 л.

Додаткові газові балони доступні для моделі Mobi City L7 - міського автобуса з заниженою задньою підвіскою. Модель L7 має низькопідлоговий майданчик та вміщує 44 пасажира (включаючи 4 місця для людей з обмеженими фізичними можливостями) і завдяки своєму невеликому розміру (довжина 8 м) ідеально підходить для вузьких вулиць і маршрутів в історичних центрах. Indcar вже поставила 25 таких машин в італійське місто Геную.

Ще одна модель - це Wing L8. Вона розрахована на міжміські перевезення. Автобус вміщує 28 пасажирів і відрізняється великим багажним відсіком. Ця модель оснащена холодильником, сидіннями, оббитими екошкірою, а також особливою підлогою, що надає салону дуже сучасний вигляд.

Ознайомитися з новими моделями автобусів Indcar - L8 Wing і Mobi City L7 - можна на виставці IBE, яка пройде в Ріміні (Італія) з 14 по 16 жовтня.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: