Вівторок, 25 серпня 2020 12:23

Mitsubishi оновила електричну версію Canter

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, доопрацювання торкнулися, в основному, систем активної безпеки, зокрема автоматичного гальмування і попередження про виїзд зі смуги.

Mitsubishi Fuso Truck and Bus в Японії починає прийом замовлень на оновлений електричний варіант вантажівки Canter, який носить назву eCanter. Цю модифікацію компанія пропонує з 2017 року, але обсяги продажів невеликі: це пояснюється специфікою експлуатації електричної вантажівки, що істотно відрізняється від звичайного дизельного Canter.

В ході модернізації eCanter отримує поліпшену систему автоматичного гальмування з функцією виявлення пішоходів (у світлу пору доби) і систему попередження про вихід із займаної смуги (що раніше не встановлювалася). Вона попередить водія про зміну траєкторії руху звуковим сигналом, якщо не включений покажчик повороту. Також в оснащення входить система динамічної стабілізації (ESP).

Споряджена маса Mitsubishi Fuso eCanter становить 7,5 т. Потужність електричної силової установки - 135 кВт, крутний момент - 390 Нм. Живлення здійснюється від блоку, що складається з шести літій-іонних батарей (370V / 13.5 кВт-год). Вони забезпечують порівняно невеликий запас ходу - близько 100 км. Швидка перезарядка займає 1,5 години, але звичайна триває досить довго - 11 годин.

Компанія стверджує, що на даний момент в експлуатації знаходиться близько 160 вантажівок Mitsubishi Fuso eCanter, а їх сумарний пробіг перевищив 2 млн км. В основному вони використовуються для доставки по місту. eCanter доступний і за межами Японії, а продажі оновленої версії на світовому ринку почнуться незабаром після Японії. Вартість не вказана.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: