Четвер, 13 серпня 2020 18:26

Всюдиходи Mercedes-Benz рятують рослини в літню спеку. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, для цих цілей використовується всюдихід Unimog зі спеціальним навісним обладнанням.

В Європі тримається спекотна літня погода. Через високу температуру страждають не тільки люди, а й рослини. Рятують лише водны процедури та поливання. Так, наприклад, дорослому дереву щодня необхідно близько 200 л води. Ось тому для поливання комунальні служби застосовують різну техніку, в тому числі і на базі всюдиходів Mercedes-Benz Unimog.

В даному випадку поливом займається компактна модель Unimog U 218, укомплектована поливомиєчним обладнанням Ecotech з досяжністю 6,3 м.

Відзначимо, що модель U 218 відноситься до найлегшого сімейства Unimog. Машина пропонується в трьох виконаннях по повній масі - від 7,5 до 10 т. Вона укомплектована 4-циліндровим турбодизелем Євро 6 потужністю 177 к.с.

Для комунальної техніки, що працює в обмежених міських умовах, дуже важлива маневреність. І тут U 218 може похизуватися радіусом розвороту, як у легкового автомобіля - всього 6,4 м.

В Україні спеціальні автомобілі Mercedes-Benz, зокрема Unimog, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: