Неділя, 30 серпня 2020 18:47

FUSO представила електричний сміттєвоз з дистанційним керуванням. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку напередодні презентували в Японії.

На заході «FUSO Future Innovation Lab» японський виробник вантажних автомобілів FUSO, що входить в сімейство Daimler Trucks, представив і продемонстрував в дії в штаб-квартирі у Кавасакі свою інноваційну концептуальну вантажівку eCanter SensorCollect.

FUSO eCanter SensorCollect є концептом сміттєвоза на базі повністю електричного малотоннажного шасі eCanter, який дозволить зробити основні послуги з вивезення сміття більш ефективними та екологічно безпечними. Оператори, що йдуть поруч з транспортним засобом, можуть управляти eCanter SensorCollect віддалено через бездротовий HMI (людино-машинний інтерфейс).

Оснащений лідаром, ультразвуковими датчиками і високоточним GPS, вантажівка-сміттєвоз eCanter SensorCollect може безпечно виконувати передані віддалено команди, виявляючи людей або об'єкти поблизу. Ці команди, що включають слідування за оператором, зупинку, об'їзд перешкод і негайну зупинку при наближенні людини або об'єкта до транспортного засобу, призначені для підвищення ефективності збирачів сміття.

«Створення інновацій є одним з основних стовпів досліджень і розробок в FUSO, оскільки воно визначає довгострокове лідерство на ринку. Ми продовжимо розробку інноваційних продуктів для задоволення потреб клієнтів і суспільства за допомогою наших передових технологій», - прокоментував Айдоган Чакмаз, старший віце-президент і керівник відділу розробки продуктів FUSO.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: