Субота, 22 серпня 2020 13:03

Гібридний Ford Transit отримав особливу опцію

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, гібридні фургони Transit Custom Plug-In Hybrid Electric (PHEV) при заїзді в геозону зможуть автоматично переходити на електропривід.

Цього літа для гібридного фургона Ford Transit Custom Plug-In Hybrid Electric (PHEV), що може підзаряджатися, підготували цікаву опцію із застосуванням технології геозон. Використовуючи дані про місцезнаходження в реальному часі, фургон автоматично перемикається в режим електроприводу при вході в означені області, зони з низьким рівнем викидів (геозон).

Технологія геозон повинна застосовуватися не тільки для міських центрів: оператори транспортних засобів також можуть створювати «зелені зони» для заохочення водіння з низьким рівнем викидів поблизу шкіл, дитячих майданчиків і складів. Коли автомобіль залишає контрольовану зону, він автоматично перемикається на найбільш підходящий режим руху для наступного етапу поїздки.

Марк Харві, європейський директор Ford, який відповідає за мобільність комерційних автомобілів, розповідає: «Поліпшення якості повітря і якості життя в наших містах - це мета, до якої ми всі повинні прагнути. Гібридний модуль Transit Custom і його нова функція геозон допомагають нашим клієнтам внести реальний внесок у досягнення цієї мети без шкоди для ефективності та продуктивності».

Фургони Ford Transit Custom PHEV і Ford Tourneo Custom PHEV - перші автомобілі в своєму класі з технологією Plug-In. Акумуляторна батарея ємністю 13,6 кВт-год забезпечує запас ходу (NEDC) з нульовим рівнем викидів - до 56 км для Transit Custom PHEV і до 53 км для Tourneo Custom PHEV. В обох автомобілях застосовується 1,0-літровий бензиновий двигун EcoBoost, який заряджає акумулятор і збільшує запас ходу до 550 і 507 км.

Обидва автомобілі можуть бути повністю заряджені менш ніж за чотири з половиною години від стандартної електромережі або менш ніж за три години, використовуючи комерційну точку зарядки. Додаткова електрична енергія надходить за рахунок рекуперації, при уповільненні або гальмуванні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: