Субота, 25 липня 2020 19:23

Виробник позашляхового автобуса представив всюдихідний мікроавтобус. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка отримала назву Terrastorm.

Засновники чеської компанії Torsus - вихідці з України Вахтанг Джукашвілі і Юлія Хомич - стали відомі завдяки позашляховому автобусу Praetorian. Наразі Torsus планує випустити ще один автомобіль під назвою Terrastorm.

Позиціонувати новинку планується як «найбільш здібний у світі повнопривідний мікроавтобус». Враховуючи, що до офіційної прем'єри ще пара тижнів, технічних деталей про Torsus Terrastorm майже немає: відомо лише, що будують його на базі VW Crafter 4Motion в європейській специфікації, а оснащувати будуть суттєво доопрацьованими двигунами і трансмісіями.

Можна припустити, що Terrastorm, як і Praetorian, укомплектують дизельним мотором - тільки більш компактним. Проте, віддачу двигуна в порівнянні зі штатними характеристиками повинні збільшити вельми помітно: обіцяно, що Terrastorm зможе брати на борт і переміщати по лісах і полях до 21 людини (хоча можливість створення кемпера на базі новинки її розробники напевно теж передбачили).

На тизерних фото також можна розгледіти значний обвіс, позашляхову гуму від BFGoodrich, сходи і запасне колесо на задніх дверях, а також червоні ремені безпеки - схоже, п'ятиточкові, що обіцяє пасажирам Terrastorm чимало екзотичних емоцій під час поїздки на цьому автобусі. Всі відсутні деталі компанія Torsus обіцяє розкрити протягом липня.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: