Вівторок, 07 липня 2020 12:23

Mercedes-Benz X-Class поліпшили позашляхові можливості

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, доопрацюванням німецького пікапа займалися фахівці ательє Pickup Design.

Ательє Pickup Design (підрозділ Carlex Design) доопрацювало пікап Mercedes-Benz X-Class. Проект отримав назву Exy Extreme+. Тюнери змінили не тільки зовнішність автомобіля, але і провели низку механічних модифікацій для поліпшення його позашляхових якостей.

Так пікап отримав обвіс, який включає в себе перероблений передній бампер і решітку радіатора, пластикову окантовку фар і задніх ліхтарів, накладку на кромку капота, розширювачі колісних арок, модернізований задній бампер, кришку паливного бака і спеціальний задній спойлер. Також доопрацьований X-Class оснастили додатковим освітленням на даху, спеціальними порогами, кришкою на вантажній платформі, передньою захисною пластиною та 18-дюймовими колісними дисками, взутими в шини Radar Renegade RT + POR 118Q.

Інтер'єр пікапа вийшов не менш хардкорним, ніж його екстер'єр. Для оздоблення салону тюнери використовували чорну шкіру і алькантру, яку відтіняють елементи лаймового кольору, присутні на сидіннях і кермі авто. Аналогічний колір використаний на колісних дисках, підсвічуванні і графічних написах, які прикрашають кузов пікапа. Завершують модифікації нові компоненти підвіски, які збільшують дорожній просвіт на 100 мм, і інша вихлопна система.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: