Середа, 01 липня 2020 13:22

У Полтаві оцінили роботу нової комунальної техніки на базі МАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, серед іншого автопарк спецтехніки представлений автомобілем для мийки сміттєвих контейнерів.

Минулої осені в Полтаві почав працювати автомобіль для мийки контейнерів АТ МК-0103 на базі МАЗ-5340С2. Напередодні свою оцінку ефективності даної спецтехніки дала місцева влада. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів м.Полтави Чепурко Олексій на своїй сторінці в Facebook зазначив наступне: «Тепер КАТП не тільки миє, а й дезінфікує контейнери. До того ж робить це в 4-5 разів частіше, ніж було до того! Зараз з початку року комунальники вже вийшли на третє коло, продезинфікувавши в загальному підсумку 4600 баків».

Завдання АТ МК-0103 - мити і дезінфікувати баки, щоб в них не накопичувалася бруд. Якщо в попереднє десятиліття це робили в Полтаві на базі КАТП-1628, куди контейнери доводилося возити партіями, то тепер, завдяки новій техніці, процедура відбувається прямо на сміттєвих майданчиках. Відповідно, самі контейнери миються і дезінфікуються в 4-5 разів частіше.

За перший сезон мобільна мийка добре себе зарекомендувала, в тому числі заощадивши бюджетні кошти на паливі. Техніка і зараз успішно продовжує виконувати покладені на неї функції. Весь процес автоматизований, на миття одного контейнера витрачається приблизно 3 хвилини. За один день машина здатна помити до 100 сміттєвих баків.

Для очищення використовується як холодна (в базовій комплектації), так і гаряча (опція) вода, яка подається під високим тиском з використанням спеціальних дезінфікуючих розчинів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: