Субота, 04 липня 2020 14:27

У Європі представили електрокар для фермерів і комунальників

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компактний автомобіль отримав запас ходу 100 км в стандартній версії.

Компанія Evum Motors почала приймати замовлення на електричний комерційний автомобіль aCar обмеженої серії «First Mover». При цьому, швидше за все, на даний момент продажі будуть відкриті тільки для Європи, оскільки серійно-виробнича версія, яка почне сходити з конвеєра на наступному тижні, була недавно вдосконалена для продажу в ЄС.

Спеціальна версія aCar «First Mover» була презентована в кінці минулого року і включає в себе більший акумуляторний блок потужністю 16,5 кВт-год (в стандартній версії 12 кВт-год для діапазону 100 км), два електромотора потужністю 10 кВт (13,6 к.с.) для кожної осі, робочі вогні і протитуманні фари, зовнішню розетку 230 В, високовольтну зарядку і причіпну муфту. Максимальна швидкість не більше 70 км/год.

Електромобіль aCar «First Mover» з максимально допустимою повною масою до 3,5 тонни і вантажопідйомністю 1 тонна, відноситься до класу легкових автомобілів N1, призначених для перевезення вантажів. За рахунок компактних розмірів (базові 4000 х 1500 х 2000 мм) і повного приводу, ця версія Evum в першу чергу орієнтована для роботи на нерівному або крутому рельєфі і в обмеженому просторі, тому вона знайде себе серед садівників, фермерів, комунальників, а також в лісовому господарстві, на виноградниках тощо.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: