Понеділок, 29 червня 2020 18:35

Ford та Volkswagen спільно випустять три новинки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в рамках співпраці автоконцерни мають намір випустити близько 8 млн автомобілів.

Компанії Ford та Volkswagen розповіли подробиці про співпрацю в області розробки і виробництва комерційних автомобілів.

Одним із плодів співпраці компаній-партнерів стане пікап Volkswagen Amarok нового покоління, розробкою і випуском якого займеться Ford. Автомобіль буде побудований на базі пікапа Ford Ranger; його виробництво буде розгорнуто на фордівському заводі у Сільвертон, в Південній Африці. На ринок новий Amarok вийде в 2022 році. Ключовими для майбутньої новинки ринками в Volkswagen називають Європу, Близький Схід і Африку.

Volkswagen, в свою чергу, розробить для Ford міський розвізний фургон на базі моделі Caddy 5. У модельному ряду «Форда» він буде представлений під ім'ям Transit Connect; виробництво новинки налагодять на заводі Volkswagen в Польщі. Caddy 5 там буде випускатися з другої половини 2020 року, новий Transit Connect - з 2021-го.

Ще одним напрямком співпраці двох компаній стане випуск фургонів вантажопідйомністю до однієї тонни. Розробкою і виробництвом таких машин займеться Ford; Volkswagen при цьому продовжить розробляти і виробляти наступні покоління венів сімейства 6.1, в якому представлені моделі Multivan, Caravelle і California.

Крім того, Ford планує використовувати платформу MEB концерну Volkswagen для створення власного електромобіля.

В рамках співпраці Ford та Volkswagen мають намір випустити близько 8 млн автомобілів; компанії-партнери підкреслюють, що подібна кооперація не є злиттям, а всі новинки будуть виводитися на ринок незалежно одна від одної.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: