Неділя, 07 червня 2020 12:40

Представлена ​​мобільна швидка зарядка для комерційних автомобілів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, серед іншого, новинка призначена для зарядки електромобілів в дорозі.

Компанія Lightning Systems, розробник силових установок для комерційного транспорту з нульовими викидами (більшою мірою на базі вантажівок Ford), випустила швидку мобільну зарядку Lightning Mobile для електромобілів.

Оснащену акумулятором постійного струму ємністю 192 кВт·год, Lightning Mobile можна інтегрувати в транспортний засіб або причіп і оперативно розгорнути в потрібному місці. Зарядний пристрій дає можливість заряджати електромобілі на їх маршрутах, що дозволяє автопаркам максимально збільшити час безперебійної роботи електромобіля.

«Кожен автопарк з комерційними електромобілями виграє від швидкої мобільного зарядки», - сказав Тім Різер, генеральний директор Lightning Systems. «Завжди існує ймовірність того, що зарядку транспортного засобу потрібно здійснити поза стаціонарною зарядною станцією або в дорозі. Також часто потрібна швидка зарядка від постійного струму в місцях, де не дозволені швидкі зарядні пристрої, або там, де тарифи не передбачають швидку зарядку безпосередньо від мережі. Lightning Mobile задовольняє всі ці потреби».

Пристрій Lightning Mobile заряджається від стандартного зарядного пристрою змінного струму рівня 2 потужністю до 18 кВт і може забезпечувати швидку зарядку постійним струмом потужністю до 80 кВт і, опціонально, зарядку змінного струму рівня 2 до 19,2 кВт.

Компанія Lightning Systems розробила систему для встановлення у своєму електричному вантажному фургоні Lightning Electric Ford Transit 350HD, однак її можна встановити на будь-якому транспортному засобі або причепі, які відповідають розмірам і ваговим характеристикам.

Новий мобільний зарядний пристрій спеціально розроблений для комерційних електромобілів, які мають високу енергоємність та підтримують функцію швидкої зарядки постійного струму.

Система Lightning Mobile буде доступна, як у прямому продажі, так і у варіантах оренди та лізингу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: