Четвер, 21 травня 2020 15:42

Nissan представив перший електромобіль швидкої допомоги

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в якості силової установки Nissan EV використовує електричний двигун з максимальною вихідною потужністю 55 кВт.

Nissan Motor Co., Ltd. та Токійське пожежне управління оголосили про нове поповнення в автопарку швидкої допомоги філії Ікебукуро, куди надійшов перший в Японії електромобіль швидкої допомоги з нульовим викидом Nissan NV400 EV. Цей проект є результатом тісної співпраці між Nissan, пожежним департаментом Токіо і Токійським урядом.

Машина швидкої допомоги Nissan EV базується на переробленому Nissan NV400, який в даний час продається в Європі. Кузов електромобіля швидкої допомоги Nissan був виконаний Autoworks Kyoto, а надійний і практичний пакет швидкої допомоги був розроблений Gruau.

Електромобіль швидкої допомоги Nissan місткістю 7 осіб має повну масу 3,5 тонни і габарити 5548х2070х2499 мм (ДхШхВ). В якості силової установки Nissan EV використовує електричний двигун з максимальною вихідною потужністю 55 кВт і максимальним обертовим моментом 220 Нм.

Завдяки електричній трансмісії рівень шуму і вібрації в автомобілі значно нижче в порівнянні з традиційним автомобілем з дизельним або бензиновим двигуном, що допомагає знизити негативний вплив не тільки на пацієнтів і персонал, що працює з чутливим обладнанням, але також і на людей, що знаходяться поза автомобілем.

Два літій-іонних акумулятора ємністю 33 кВт-г (зарядка від AC200; максимум 7 кВт; звичайна зарядка 2 типу) підтримують роботу електродвигуна електромобіля швидкої допомоги Nissan NV400. За тривалу роботу медичного електрообладнання та системи кондиціонування повітря відповідає додаткова батарея ємністю 8 кВт-г, що поповнюється від зарядки AC100V 1,5 кВт.

Так само в оснащення швидкої допомоги Nissan EV входять електричні ноші, які полегшують роботу медперсоналу. Крім цього, швидка допомога Nissan також може використовуватися як мобільне джерело живлення у разі відключення електроенергії або стихійного лиха.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: