Субота, 30 травня 2020 20:04

До виробництва готується електричний пікап на 600 к.с.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка отримає по окремому мотору на кожному з коліс.

На тлі буму розробок електричних вантажних пікапів, як гриби після дощу ростуть і стартапи, готові скласти один одному гідну конкуренцію і заволодіти часткою ринку.

Такою черговою компанією стала американська Lordstown Motors, розташована на колишньому заводі GM в штаті Огайо, який вона придбала.
Як і багато інших, для виробництва 100% електричного пікапа Endurance американський стартап Lordstown Motors планує використовувати власні «фішки» і унікальний дизайн.

Для свого запланованого електричного вантажного пікапа Endurance, Lordstown Motors покладається на ступичні мотори від фахівця з приводу Elaphe Propulsion Technologies. При цьому, в подальшому Lordstown Motors хоче виробляти ці спеціалізовані технології самостійно на своєму заводі в Огайо.

В рамках щойно підписаної ексклюзивної ліцензійної угоди, Elaphe розробить для Lordstown Motors унікальний вбудований двигун L-1500 Endurance. Існуючі прототипи електричного пікапа Endurance вже використовують технологію Elaphe, але ще не повноцінну модель двигуна L-1500, який повинен піти в серію.

Для повнопривідного пікапа Endurance вантажопідйомністю близько 3,5 тонн буде потрібно чотири електромотори для кожного колеса, які повинні забезпечувати потужність 440 кВт (пікова 600 к.с.), тобто по 110 кВт на кожен привід. Як повідомляється, така конструкція зменшує кількість рухомих частин і покращує керування автомобілем, дозволяючи легко долати складні брудні і слизькі ділянки. Крім того, таке рішення веде до менших витрат на ТО і більш низької вартості володіння, ніж в традиційних комерційних автомобілях.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: