Понеділок, 18 травня 2020 12:57

Український виробник представив асортимент власної спецтехніки. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, завод спецтехніки Техкомплект виготовляє як універсальну, так і галузеву техніку.

Пожежні машини

Як показали нові реалії, пожежні автомобілі потрібні не тільки для МНС! Втім, і для служб МНС потрібно куди більше такої нової техніки швидкого реагування, ніж є насправді в автопарках Києва та інших населених пунктів, і в яких інколи вимушені задовольнятися умовно робочими машинами, чий ремонт проводиться після кожного виїзду на інцидент із займанням.

Пожежна спецтехніка, замовити яку з 2020 року можна на Заводі спецтехніки Техкомплект (покупцям пропонуються надбудови для пожежогасіння українського, південнокорейського та турецького виробництва), затребувана саме там, де можуть виникати загоряння:

Об'єкти цивільного будівництва (житлові будинки, садиби, об'єкти HoReCa (готелі, кафе, ресторани), торгові та офісні центри, навчально-виховні та медичні установи, фінансові структури тощо).

Промислові об'єкти (заводи, фабрики, логістичні склади, атомні, теплові та гідроелектростанції, інші об'єкти стратегічного призначення).

У 2020 році, який став, по суті, символом лісових пожеж не тільки в далекій Австралії і сусідній Польщі, а й в нашій країні (особливо, в зоні ЧАЕС) ціни на виготовлення пожежних автомобілів стали запитувати не тільки відомства, підзвітні МНС. Такі машини на базі МАЗ, MAN, Hyundai, IVECO, ГАЗ та інших базових шасі знадобилися міським комунальним службам. Також пожежна спецтехніка, ціни і терміни її поставки стали цікавити так звані «територіальні громади», які хочуть вирішувати питання з гасінням пожеж самостійно і оперативно, не чекаючи втручання районних пожежних станцій, що знаходяться на чергуванні.

Бензовози

Як відомо, виробництво автопаливозаправників (бензовозів з вбудованою системою обліку палива) для перевезення світлих нафтопродуктів - флагманський напрямок Заводу спецтехніки Техкомплект. Щомісяця на виробництві заводу виготовляється до 10 паливозаправників з цистернами об'ємом від 4 до 12 кубометрів (а взагалі, максимально можливий об'єм автоцистерни такого автопаливозаправника - 20 кубометрів). В якості базових шасі найбільш затребувані вантажні шасі IVECO Daily, МАЗ-4371, -5340, -6312, ГАЗ-3309 і GAZON Next, JAC N82, MAN TGM 13.250 4x4 BB, можна використовувати і інші сумісні, з повною масою від 7 до 30 тонн (в залежності від обсягу цистерни).

Такі функціонали, як транспортування дизпалива, бензину, гасу і можливість вести облік витрачених нафтопродуктів, - цінні характеристики, які роблять автопаливозаправник-бензовоз від Техкомплект з цистерною з поперечним перерізом «чемодан» універсальним видом спецтехніки. Судіть самі, автопаливозаправник може приїхати на будь-який віддалений об'єкт, будь то будівництво дороги, нового будинку, посівні роботи або збирання врожаю в поле, і забезпечити працюючі інші машини потрібним і необхідним запасом палива.

Крім того, наявність декількох секцій в цистерні дозволяє перевозити різні види палива одночасно. Наприклад, в фермерське господарство можна привезти і солярку, і бензин - для заправки самоскида-зерновози та трактора, а також легкової машини господаря-фермера відповідно. І, звичайно ж, як не раз згадувалося про це раніше, вбудована система обліку палива допоможе господареві стежити за витратою палива і контролювати процес, не допускаючи недбалого поводження з ПММ або їх викрадення.

Вахтові автобуси

Галузеве призначення такої вантажопасажирської спецтехніки - доставити персонал і необхідне обладнання для виконання робіт на віддалених об'єктах, будь то газопровід, нафтопровід, будівництво транспортної магістралі.

Як правило, в таких автомобілях є пасажирський і вантажні відсіки. Природно, в пасажирській частини їде персонал для виконання монтажних, сервісних або аварійно-ремонтних, рятувальних робіт. А в вантажному відсіку перевозяться такі види обладнання, як генератори, зварювальні апарати, сходи, перфоратори, бензорізи, тягові електромеханічні лебідки і багато іншого. Склад необхідного обладнання залежить від специфіки галузі, наприклад, лабораторія для гідродинамічних і геофізичних досліджень нафтових і газових свердловин глибиною до 7000 м, а також для виконання скребкування оснащується спеціальною дослідницькою лебідкою зі знімними барабанами і автоматичним укладальником дроту.

Особий інтерес являють собою житлові модулі для працівників вахтовим методом.

Крім того, що в таких вахтовка можна їхати на об'єкт, виконувати певні специфічні роботи, перевозити необхідні інструменти та обладнання, в пасажирській частині є можливість готувати їжу, мити руки, зберігати спецодяг і навіть відпочивати (передбачені відкидні спальні полиці).

До зразків унікальних галузевих рішень можна віднести виготовлення таких автомобілів, як фрезерувальник отворів каналізаційних люків, мобільний інклюзивно-ресурсний центр.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: