П'ятниця, 15 травня 2020 14:52

IVECO Daily названий найкращим легким комерційним автомобілем

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напередодні відбулось вручення нагороди Trade Van Driver Award 2020.

IVECO Daily був удостоєний престижної нагороди Trade Van Driver Award 2020 у категорії «Найкращий автомобіль» масою від 3,5 до 7,5 тонн. Trade Van Driver - це провідний британський журнал, присвячений фургонам для малого бізнесу. Його щорічні нагороди вручаються виробникам, фірмам і приватним особам, що пропонують найкращі автомобілі і послуги для роздрібних покупців фургонів.

IVECO Daily був обраний групою експертів журналу, а також групою читачів, що використовують легкі комерційні автомобілі в своєму бізнесі. Коментуючи причини, за якими IVECO Daily отримав нагороду, судді сказали наступне: «Бізнесменам, яким потрібен надійний автомобіль для важких робіт, варто обов'язково звернути увагу на Daily. Він побудований на міцній рамі сходового типу, і своєю якістю збірки справляє таке враження, ніби він був викуваний з цільного шматка металу. Він доступний в різних конфігураціях, які для даного сектора не може запропонувати жоден інший виробник».

Представники компанії стверджують, що модельна лінійка Daily покликана «змінити ваш погляд на бізнес». Такі функції, як вдосконалена система екстреного гальмування, City Brake PRO, Queue Assist, адаптивний круїз-контроль і система ProActive Lane Keeping Assist, знижують ймовірність аварії на автомагістралях і жвавих міських вулицях, і зменшують стомлюваність водія в умовах інтенсивного руху.

«Ми раді, що нам вдалося отримати нагороду в категорії «Найкращий автомобіль» масою від 3,5 до 7,5 тонн. Журнал Trade Van Driver пишається тим, що нагороди, ним які вручаються, відображають реальні думки і відчуття його читачів. Дуже важливо, щоб клієнти і кінцеві користувачі входили в суддівську колегію», - сказав Саша Каене, керуючий директор IVECO UK & ROI.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: